onsdag 13 juli 2011

Fisk i paket



Att grilla mat i foliepaket är riktigt praktiskt! Man kan stoppa i nästan vad som och sedan är det bara att lägga på paketet på grillen, man behöver inte heller vara rädd för att det ska bli bränt! Fisk passar toppen då det är lätt  att det fastnar i grillen..

Fisk i paket
4 portioner


600 g vit fiskfilé, t ex gös, gädda, hoki (det går även bra att blanda)
1 fänkål, strimlad
2 vitlöksklyftor, skivade
10-15 körsbärstomater, i halvor
1 tsk örtsalt
2 msk hackad färsk timjan

smör2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet saffran & tomat 
4 stora ark  alumimiumfolie 
kokt färskpotatis



  • Vik folienarken dubbelt och fördela fisken och grönsakerna ovanpå. Krydda med salt och timjan. Lägg en klick smör överst och "nyp" ihop ordentilgt till ett paket/påse. Tänk på att skarven hamnar uppåt så att inget rinner ut.
  • Lägg paketen på grillen i ca 15 minuter. 
  • Öppna och toppa med lite cremé fraiche.
  • Servera med kokt färskpotatis och en grönsallad.




I bland är det kanon med smaksatt cremé fraiche.


Trevlig grillstund!
Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar