Supersmarrigt knäcke
1 plåt
ugn: 175 grader
2 dl vatten
2 dl rismjöl
2 dl hirsflingor
1 dl krossat linfrö
1 dl sesamfrö
½ dl kokosflingor
1½ tsk flingsalt
1 tsk olivolja
- Blanda alla torra ingredienser väl i en bunke. Tillsätt vatten och flingsalt och blanda till en deg.
- Kavla ut degen tunt på en bakpappersklädd plåt. Ev kan det vara lättare att ha ett bakpapper över degen.
- Pensla brödet med olivolja och strö av lite flingsalt över.
- Grädda i ca 30 minuter.
- Låt svalna och bryt i bitar.
- Förvara i en fin burk.
Gott med någon skiva ost till frukost eller eftermiddagsfikat! |
Mina knäckebröd förvaras i en fin burk på köksbänken. |
Kramar Mysan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar