tisdag 11 september 2012

Het sallad

Ja, ni som brukar följa med mig här har nog förstått att jag gillar sallader i olika former! Här kommer ytterligare en sallad. En sallad med hetta blandat med lena smaker från mozzarella och avokado. Yummi!



Het sallad
4 kycklingfileér, grovt skivade
salt
peppar
chiliflakes
1/4-½ färsk chili, finhackad
sallad
2 avokado, skivade
1/4 citron
2 förp mozzarellar, skivade
ca 1 ask körsbärstomater, halverade
mysans paprikasås
  • Bryn kycklingen i lite olja på medelvärme. Krydda med salt, peppar och chiliflakes.
  • När kycklingen börjar bli klar så tillsätter du den färska chilin och ev lite mer olja.
  • Under tiden kycklingen är i stekpannan så lägger du upp sallad på ett fat. 
  • Pressa citronen över avokadon och lägg den över salladen. 
  • Fördela sedan mozzarella och tomater ovanpå. 
  • Ringla över olivolja och strö lite flingsalt överst.
  • Lägg kycklingen överst och servera med paprikasås.


Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar