Torsklåda med pesto.
4 portioner
ugn: 175 grader
1 fänkål, skivad
½ squash, i halvmånar
1 gul lök, skivad
3 msk grön pesto
600-800 g torskryggsfile
250 g cocktailtomater
90 g oliver
3 msk pesto
1 dl grädde
salt
peppar
- Fräs fänkål, squash och lök i några minuter. Krydda med salt och peppar och tillsätt 3 msk pesto.
- Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och salta och peppra fiskfiléerna och lägg fisken ovanpå.
- Halvera tomaterna och strö dem tillsammans med oliverna över fisken.
- Klicka över peston och häll på grädden.
- Ugnsbaka i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
- Servera!
Peston gör rätten smakrik! |
Äter du fisk ofta?
Kramar Mysan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar