Hoppas du har en härlig lördag! Det har vi. Det känns som om våren är på väg. Fågelkvitter, sol och några plusgrader i luften. Härligt!
I förmiddags var jag och "premiär" tränade. Så skönt! Kommer väl inte kunna gå i morgon men det är det värt! Som jag har längtat att få ta ut mig på gympagolvet!
Ibland blir man akut sugen på något gott och sött. Då passar det perfekt att ha denna jordnötskaka redo i frysen. Dessutom är den supersnabb att baka.
Jordnötskaka.
350 g jordnötssmör (en burk)
ca 2 dl socker
1-2 dl sirap
1-2 dl flingor, valfri sort
ca 6 dl rispuffar
200 g choklad
- Värm upp jordnötssmöret med sirap och socker. Låt det inte koka.
- Blanda ner flingor och rispuffar.
- Tryck ut smeten i en bakplåtsklädd plåt. Låt svalna.
- Smält chokladen och bre ut den över kakan.
- Låt stelna och dela i bitar.
Anpassa ingredienserna efter eget tycke och smak! |
Kramar Mysan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar