söndag 9 september 2012

Currykyckling

Curry, antingen gillar man det eller så gör man det inte. Jag gillar definitivt curry! En smakrik kryddblandning med lite hetta! Passar perfekt med mild kyckling!
Som fredagskyckling lagade jag currykyckling med wokade grönsaker.




Currykyckling med wokade grönsaker
4 portioner

4 kycklingfiléer, delade på längden
smör
salt
peppar
1 tsk curry
1 dl vatten
1 morot, skivad
1 rödlök, strimlad
½ purjolök, strimlad
½ squash, skivad
½ broccolistånd, i buketter

  • Bryn kycklingen i smör i ca 5 minuter.
  • Krydda med salt, peppar och curry. Häll på vatten och låt småsteka på svag värme ytterligare 5 minuter.
  • Woka grönsakerna i olja i en annan panna. Salta och peppra.
  • Servera med kycklingen! 
Givetvis kan du lägga till eller byta ut grönsaker som du gillar!


Har du någon favvo bland curryrätter?

Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar