onsdag 5 september 2012

Torsklåda

Jag försöker laga fisk en eller ett par gånger i veckan. Det kan ju bli lite tradigt att bara äta kyckling :P. I kväll åt vi torsk med en massa goda grönsaker och pesto! Gott!




Torsklåda med pesto.
4 portioner
ugn: 175 grader

1 fänkål, skivad
½ squash, i halvmånar
1 gul lök, skivad
3 msk grön pesto
600-800 g torskryggsfile
250 g cocktailtomater
90 g oliver
3 msk pesto
1 dl grädde
salt
peppar


  • Fräs fänkål, squash och lök i några minuter. Krydda med salt och peppar och tillsätt 3 msk pesto.
  • Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och salta och peppra fiskfiléerna och lägg fisken ovanpå.
  • Halvera tomaterna och strö dem tillsammans med oliverna över fisken.
  • Klicka över peston och häll på grädden.
  • Ugnsbaka i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
  • Servera!
Peston gör rätten smakrik!


Äter du fisk ofta?

Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar