Köttfärssås är en riktig klassiker! Här kommer den med en liten twist!
Köttfärssås med fetaost
4 portioner
500 g köttfärs
1 rödlök, grovhackad
1 vitlök, finhackad
1 grön paprika, i bitar
1 burk krossade tomater
2-3 msk tomatpure
1 frp fetaost, i grova bitar
färsk oregano
timjan
salt
peppar
- Bryn rödlök och vitlök i lite olja tills utan att få färg. Tillsätt paprikan och fräs några minuter till.
- Tillsätt köttfärsen och låt den bli helt genomstekt. Häll på de krossade tomaterna och tomatpuren. Krydda med oregano och timjan. Smaka av med salt och peppar.
- Låt småputtra i 5-10 minuter.
- Precis innan servering häller du i fetaosten och rör om.
- Servera med pasta och sallad.
Kramar Mysan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar