Färslåda med fänkål, pesto och fetaost.
4 portioner
ugn: 175 grader
500 g nötfärs
salt
peppar
örtkrydda
½ dl hackad färsk persilja och basilika
1 ägg
1 dl grädde
1 fänkål, strimlad
1 rödlök, strimlad
1 msk olivolja
ca 75 g fetaost, smulad
3 msk röd pesto
3 msk grön pesto
ruccola
- Blanda nötfärs med ägg, persilja, basilika och grädde. Krydda med salt, peppar och örtkrydda.
- Tryck ut färsblandningen i en smord ugnsform.
- Hetta upp en stekpanna med olja och bryn fänkål och rödlök.
- Lägg fänkål och rödlök ovanpå färsen. Strö fetaosten ovanpå och klicka sedan ut peston.
- Ställ i ugnen i ca 30 minuter.
- Servera med ruccolasallad.
Kanske inte så vackert, men gott och fyllt med smaker! |
Kramar Mysan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar