lördag 29 mars 2014

Broccolisallad

Hej!
Denna supergoda broccolisallad kommer vi garanterat laga många gånger framöver! Söt, syrlig och härligt krispig! Receptet kommer från boken "green kitchen stories". En vegetarisk kokbok med många härliga recept!




Broccolisallad
4 portioner

2 färska broccolihuvuden
1 granatäpple, kärnorna
150 g (2½) dl russin
75 g (1 1/4 dl) solrosfrön
2½ dl naturell yoghurt
salt
peppar


  • Lossa broccolibuketterna från stjälken och skär i mindre bitar. Skiva stjälken tunt.
  • Lägg broccoli, granatäppelkärnor, russin och solrosfrön i en skål. 
  • Häll ner yoghurt och vänd runt så att allt blandas ordentligt. Salta och peppra.
  • Klart!

Sallad fylld med massor av smak!  

Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar