söndag 26 juni 2011

Ja, då var midsommar över för denna gång. Vi åkte ut till Rute på lite sillunch och mys i Vallaänge innan våra vänner kom hem till oss för att äta gott och ha det trevligt! Vi satt ute till klockan två! Riktigt underbart! Vi spelade spel och skrattade massor!

Till förätt hade jag gjort några sillsnittar så att grabbarna kunde ta sin nubbe.
Varmrätten bestod av grillat lamm och färskpotatis. Receptet på lammet finns här.
Mysans swiss fick stå för avslutningen på middagen!





Sillsnittar
4 portioner

1 burk matjessitt
2 skivor kavring eller liknande
gräddfil
gräslök
8 knäcksticks med smak av dill och lök

  • Dela varje brödbit i fyra delar.
  • Lägg en sillbit på varje brödbit.
  • Toppa med gräddfil och gräslök.
  • Lägg två sillsnittar och två knäckesticks på varje tallrik





Mysans swiss
4 portioner

1 1/2 dl vispad grädde
1/2 l halverade jordgubbar
3/4 l glass
1/2 kladdkaka, delad i bitar

  • Varva alla ingredienser på ett fat.






Snyggaste systrarna


Mys i Vallaänge


Fika i vallaänge med rabarbercheesecake. Recept kommer..










Ös hela natten.
Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar