lördag 15 oktober 2011

Trasig kamera..

Vår kamera har tyvärr åkt på "lassis". Råkade tappa den i backen... Klantiga mig! Så de kommande veckorna så blir det inte så mycket bilder.


I fredags så åt vi lax med ädelostsås. Gud så gott! Frågade sambon varför vi har ätit ädelostsås så lite tidigare? Det är ju hur gott och enkelt som bara den!

Lax med ädelostsås.
4 portioner

4 laxfileér
ca 1 -1 1/2 dl creme fraiche
ca 50 g ädelost
1 vitlöksklyfta, pressad
salt
peppar
ev lite cilipeppar


  • Stek fisken i panna eller ugn tills den precis är klar.
  • Under tiden blanda creme fraiche, ädelost, vitlök och kryddor och låt koka upp. Rör till en slät sås. Håll varmt till fisken är klar.
  • Servera fisk och sås med en sallad eller kanske pasta.
Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar