tisdag 26 mars 2013

Cream cheese frosting

Denna frosting är supergod att spritsa/spackla på muffins eller tårtor!
Den blir inte så söt som frosting annars kan bli.

Cream cheese frosting
räcker gott och väl till att täcka en tårta på ca 20-24 cm.

300-400 g naturell cream cheese
3 dl grädde, ganska hårt vispad
1½-2 dl florsocker
1/4-1/2 citron, saften


  • Blanda cream chees med florsocker och citronsaften.
  • Vispa ihop grädden med cream cheesbalndningen. Vispa med låg hastighet på elvispen. 
  • Vispa tills den blir fluffig.
  • Klart att använda! Är den lite för lös så ställer du den i kylen en stund.
  • Blir det över kan du frysa in det. Tänk då bara på att ta fram den i tid så den hinner tina. Förmodligen behöver du vispa upp den lite lätt.
Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar