måndag 5 mars 2012

Biffar med fetaost och senap

Färsbiffar är något jag lagar ganska ofta. Gott, enkelt och det går att variera! Precis som bra vardagsmat ska vara!
Fetaost, soltorkad tomat och senap ger smak åt dessa!



Biffar med fetaost och senap
4 portioner

1 lök, finhackad
2 vitlöksklyftor, finhackad
600-800 g köttfärs
200 g fetaost
5 soltorkade tomater i olja, hackade
1 ägg
1 msk dijonsenap
salt
peppar
olja till stekning


  • Bryn lök och vitlök tills den blir mjuk utan att få färg.
  • Blanda sedan löken med alla ingredienser till en jämn smet. Forma till biffar.
  • Stek i olja och servera med något gott tillbehör.


Vi åt bönsallad till dessa saftiga smakrika biffar!
Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar