torsdag 10 mars 2011

Biffstroganoff

400-500 gram nötkött, strimlat
1 msk smör till stekning
1 hackad gul lök
1 vitlöksklyfta
Ca 10 skivade champinjoner
2-3 msk vanlig senap eller dijonsenap
2 msk tomatpuré
3 dl grädde
1-2 tsk currypulver
Salt
Peppar
Persilja


  • Stek köttet i smör tills det fått färg. Tillsätt champinjonerna, lök och vitlök. Stek tills löken mjuknat och svampen krympt lite.
  • Till sätt senap och tomatpuré och rör om. Tillsätt därefter grädden och kryddorna. Låt allt småkoka i ca 10-15 min tills grädden tjocknat lite.
  • Servera med ris och en sallad. Garnera med lite hackad persilja.


Olivolja med citron. Jätte god att skvätta över salladen!
Smaklig måltid!

Kramar Mysan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar