tisdag 15 mars 2011

Kyckling med svamp och vitlök.

Månadens topp fem enligt sambon!

4 portioner

4 portioner pasta
4 kycklingfileér i strimlor
250 g svamp i bitar
1 purjolök, strimlad
2 vitlöksklyftor i tunna skivor
2 msk smör eller margarin
2 1/2 dl matlagningsgrädde
salt
peppar
3 msk hackad persilja

Gott med nyriven parmesan.


  • Koka pastan. Häll av och spola den kall.
  • Bryn kycklingen i matfettet tills de fått färg, tillsätt svampen och låt den brynas. När den fått fin färg så tillsätt löken och låt den fräsa med i en halv minut.
  • Tillsätt matlagningsgrädden och koka sakta i 4-5 minuter. Salta ock peppra. Tillsätt pastan och låt allt bli varmt. Vänd ner persiljan.
  • Servera med nyriven parmesan.
Kramar Mysan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar