tisdag 5 april 2011

Dragonkyckling



Kyckling är en favorit här hos oss! Det går att variera in i det oändliga!
Parmesanosten ger denna rätt en härlig krämighet och dragonen passar utmärkt till kyckling! Dessutom är denna rätt lättlagad. Perfekt vardagsmat.

4 portioner

4 kycklingfileér
1 dl matlagningsgrädde
1 dl matlagningsyoghurt
1/2 dl vatten
2 tsk dragon
1 hönsbuljongtärning
1/2 - 1 dl riven parmesanost
salt
peppar
  • Skär varje kycklingfilé i tre delar på längden. Bryn dem i lite smör i en stekpanna.
  • Vispa ihop grädde, yoghurt, vatten, buljong och dragon. Häll blandningen överkycklingen och rör om. Tillsätt nästan all ost (spara lite att garnera med). Låt små koka i ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  • Servera med pressad potatis och sallad.






Dessa söta hittade jag i trädgården i dag!




Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar