måndag 25 april 2011

Sesamlax med bönsallad



Lax tillsammans en fräsch sallad ute i solskenet smakar fantastiskt gott! Det känns riktigt lyxigt att kunna sitta ute och äta middag utan att behöva frysa!

Sesamlax med bönsallad
4 portioner
ugn 200 g

4 portionsbitar lax
ca 1 dl sesamfrö
1 nypa salt
peppar
2 dl matlagningsyoghurt
2 dl hackad gurka
salt peppar


  • Blanda sesamfrön, salt och peppar på en tallrik. Pannera laxbitarna med sesamblandningen på alla sidor och lägg fisken i en smord ugnsform.
  • Ställ in fisken i ugnen i ca 10-5 min.
  • Blanda yoghurt, gurka, salt och peppar till en sås.
  • Servera med en stor härlig sallad med det du ha hemma och yoghurtsåsen. Jag hade isbergssallad, kidneybönor, tomater, majs, gurka, rödlök, ägg och citronklyftor i min sallad.





Kramar Mysan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar