I denna rätt ger senapen lite sting till kycklingen!
Kycklinggratäng med dijonsenap
4 portioner
ugn: 200 grader
600 g kycklingfilé
1 msk olja
1 tomat
3 msk hackad basilika
3 msk dijonsenap
2 ½ dl grädde
2 vitlöksklyftor
4 portioner pasta
- Bryn kycklingfiléerna runt om så att de får fin färg. Salta och peppra. Lägg kycklingen i en ugnssäker form.
- Skiva tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över basilikan.
- Rör ut senapen med grädden och pressa i vitlöken. Häll blandningen över kycklingen.
- Sätt in mitt i ugnen i ca 15 minuter eller tills kycklingen är klar.
- Servera med nykokt pasta.
Tänk på att röra ut senapen ordentligt då det kan bli lite starkt på vissa bitar om det är klumpar. |
Kramar Mysan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar